Dej každému dni šanci, aby se mohl stát tím nejkrásnějším ve Tvém životě.

Nádhera mého života... Asi tušíte, o čem bude tento blog...ano, správně, o všech radostech a nádherách mého života. Osobně se považuji za nejšťastnějšího člověka na světě. Najdete zde všechno, co mě více či méně zajímá a co tvoří můj život, s jedinou výjimkou, a tou jsou Orlické hory. Věnovala jsem jim samostatný blog, který najdete pod tímto odkazem: Po západu slunce... Potěšíte mě, když se budete vracet a nalézat zde inspiraci pro svůj život.

Vaše Lady In Brown






Broskve s růžovým vínem

26. prosince 2016 v 23:22 | Lady In Brown |  La Provence
4 broskve
3 lžíce cukru
1 lžíce pomerančové šťávy
asi 600 ml vychlazeného rosé např. Domain Pinchinat
Ozdoba: Lístky bazalky nebo máty

Broskve povaříme asi 4 minuty ve vroucí vodě, dokud nejde lehce stáhnout slupka. Ochladíme ve studené vodě a oloupané broskve rozpůlíme a vyjmeme pecky.

Do každé dezertní sklenice dáme po dvou půlkách broskví, přiložených k sobě. Posypeme cukrem a pokapeme pomerančovou šťávou. Zalijeme růžovým vínem tak, aby byly broskve zcela ponořené. Dezerty uložíme na více než hodinu do lednice.

Servírujeme ozdobené lístky bazalky nebo máty.




 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Děkuji za Vaši návštěvu na mém blogu a potěšíte mě, vrátíte-li se dříve či později opět.